Paştele s-apropie…

Pentru că nu mai există sărbătoare care să nu se fi transformat într-o cretină goană consumeristă, cu prilejul Paştelui au apărut căcăliarde de produse branduite cu iepuraşul sau cu ou’ roşu.

Pentru că n-am mai văzut ceva branduit de Paşte care să fie plăcut pentru ochi şi suflet de când eram mic şi eram impresionat că de înviere se aprinde lumânarea sfântă şi catolică de la sine, asta înseamnă că există o droaie de căcaturi ciudate.

Pentru că sunt fan al spumei de banane trase în ciocolată, am fost tentat să cumpăr cutia de paşte. Mă rog, nu numai pentru a-mi potoli dependenţa de zahăr, ci pentru că ambalajul arată aşa:

Cine s-a gândit să pună aşa ceva pe o cutie de bomboane? Chiar nu se mai gândeşte nimeni la integritatea mentală a copilaşilor?

Cum a putut cineva să se gândească să pună un iepuraş urât şi hermafrodit care cască gura la o banană decojită pe o cutie de bomboane.

Gândiţi-vă la trauma pe care o va suferi săracul copil care va găsi această cutie de bomboane în cadoul de la iepuraş…

Imaginea urecheatului îmi va bântui visele până la Crăciun…

Pentru numele celui ce va reînvia Duminică… Arată ca o combinaţie proastă între Lady Gaga, Ricky Martin, Elton John şi Samwell.

Vise plăcute, copiii. Acum că aveţi inaginea pervertită a iepuraşului arsă pentru eternitate pe retină, vă urez o creştere a colesterolului cât mai plăcută…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s