Dumb Flies

Am să fac o presupunere ciudată şi voi spune că mulţi dintre voi au deschis geamul primăvara ca să aerisească.

Atunci, pot spune cu certitudine că aţi întâlnit specia de muşte cretine care intră în cameră şi se învârt ca ameţitele…

Sunt absolut fascinante. Nu le vezi niciodată intrând şi le găseşti mereu învârtindu-se în acelaşi loc – centrul camerei.

Cum reuşesc nişte muşte care, să fim sinceri, au ca sursă de hrană căcatul să găsească centrul camerei (undeva sub locaţia unei lustre) şi să-l survoleze bezmetic.

Observaţi precizia cu care dobitoaca stă în cadru.  Dacă n-aş şti că ăsta e un fel de ritual de împerechere (nu, copii, muştele când fac asta nu se bat, se fut…), l-aş considera inutil şi aş râde în faţa evoluţiei (sau a creaţiei, depinde în care basm credeţi). Ţinând cont de latura futăcioasă a acţiunii, sunt foarte înţelegător. Deh, câte lucruri în lume nu se fac pentru dragoste (citiţi sex)?

Simpatizez cu înaripatele tembele. De fapt, mă simt mândru că le pot oferi camera mea ca să se poată „desfăşura” (cu condiţia ca eu să le filmez, să le pun pe YouTube şi să scriu un post pe blog despre asta).

Latura mai sinistră este că aceleaşi musculiţe, întâlnite în natură, sunt extrem de scârboase (nu că sexul muştelor de deasupra patului meu nu e). Aceste musculiţe sunt aceleaşi jigodii care se adună deasupra capului când te plimbi prin natură (nu prin parc, ci mai mult pe un câmp).

Nu mai sunt atât de sigur că v-aţi plimbat vreodată pe un câmp, dar poate ştiţi cum e să aveţi un roi de muşte bâzâind deasupra capului. Mereu îmi închipui că de departe arăt ca un mega-nespălat cu un roi de muşte după mine. Natura poate fi foarte ironică.

Dar adunând cele două elemente dezgustătoare: muştele bâzâind plus sex muscos, rezultă că toate substanţele rezultante actului sus-descris aterizează în podoaba capilară a ţintei de dedesubt. Deodată natura nu mai pare un lucru atât de minunat…

De fapt, matura este cât se poate de scârboasă. Dar o iubim cu toţii!

Mă duc să admir muştele. Dacă aveţi şi voi geamuri daschideţi-le şi lăsaţi muştele să se iubească. Asta înseamnă primăvara…

Vă las cu Jonathan Coulton şi un cântec despre primăvară…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s