Cum fac imagini care se mişcă?

Evident un post adresat celor care ajung pe blog căutând fie „imagini care se mişcă”, „cum fac imagini care se mişcă”, etc.

Pentru început vă felicit dacă aţi ajuns aici. Acest articol vă va ajuta în primul rând să căutaţi „imagini care se mişcă”, iar în al doilea rând, vă va ajuta să vă creaţi propria imagine „care se mişcă”.

Probabil că de când sunteţi pe internet (adică de cinci minute, presupunând că fie sunteţi copii de clasa a doua, fie fizic sau intelectual), vă doriţi cu multă ardoare să aveţi o imagine mişcătoare pe care s-o etalaţi pe forumuri şi alte bălţi internetistice.

În primul rând, o imagine „care se mişcă” se cheamă, în lumea cultă şi esoterică a internetului şi a calculatoristicii, un gif animat.

Un fişier .gif animat este o imagine compusă din mai multe cadre (asemenea unui film, dar cred că îmi bat degetele degeaba). Este, practic, un mini-filmuleţ în formatul unei poze.

Pentru a căuta .gif-uri pe internet, recomand

www.4gifs.com

sau

www.gifbin.com

De aici puteţi să vă descurcaţi şi singuri…

Acum, pentru a vă face singuri un gif animat, vă trebuie fie Flash (pentru a vă face/desena singuri aberaţiile), Photoshop (ca să vă faceţi tâmpenii jicnitoare pentru organele oculare ale membrilor de forumuri, sau ceva de genul Premiere Pro (ca să faceţi gif-uri din fragmente de filme şi să încălcaţi drepturi de autor, riscând procese de milioane şi milioane de dolari, sau euro, dacă vă esteţi shmekery)

Pentru tutoriale despre cum să vă folosiţi de programele de mai sus pentru a crea abjecţiile, există întotdeauna Google, acelaşi Google prin intermediul căruia aţi ajuns aici în primul rând.

De asemenea, puteţi găsi site-uri care vă creează automat gif-uri animate, de exemplu:

www.createagif.com

sau

www.gickr.com

Vă urez succes şi sper că v-am ajutat cu ceva…

Reclame

19 gânduri despre „Cum fac imagini care se mişcă?

  1. Omul… este sincer cu voi, majoritatea analfabetilor cautand „imagini animate”.. sau prostii d`astea.. Daca nu v-a ajutati sunteti ori prosti, ori batuti in cap, ori pur si simplu nu „v-a binecuvantat” mama natura. Felicitari autorului, ai mare dreptate aici.

  2. Mai bine dadeai alte programe futu-ti mama in cur de idiot vezi ca ai dezacorduri! Semidoct nenorocit! Intr-un dialog nu legi doua cuvinte.. Hai salut, rad si analfabetii de tine!

  3. bai rapandula de om,cu ce ocazie ma jignesti tu pe mine sau pe ceilalti care intra pe acest site?eu si presupun multii altii au ajuns aici datorita unor linkuri de pe alte site uri,daca noi avem intelectul de copil de clasa a 2 a iti doresc ca si tu sa fii cel putin 1% din ce sunt eu.

  4. cine e frustratul asta Tourett-ic care a facut blogul asta?

  5. creatorul acestui site nu a vrut decat sa va ajute…daca pe voi nu va ajutat acest site,asta nu inseamna ca trebuie sa.l jigniti pe creator…cine face asta este un nesimtit

  6. daca nu va ajuta omult spuneti ca e marlan si nu zice daca incearca sa va ajute spuneti ca ” ba ce idiot esti nu stii sa explici ” Dmz sa va mai intealeaga…bv tie prietene…si mult succes in continuare..

  7. Ba, omul a scris sa inteleaga si prostul si desteptul,in plus pe langa faptul ca explica, clar, eu nu vad de ce v-ati ofensa unii. Daca nu va credeti prosti, inculti si mai stiu eu cum, dc raspundeti? Mie mi-a placut ce si cum a scris!

  8. Am un gif miscator. Cum fac sa apara pe un jpeg ? Multumesc !

  9. Ba incultilor asta care a facut postarea cat si cei care comenteza asta nu inseamna k daca cauti sa faci o animatie esti copil de 2 ani si pur si simplu faci pentru curiozitatea ta sa vezi daca poti realiza acel gif dar alti se cred destepti in fata la tastatura k in realitate sunt prosti bota ii arati cararea zice k este sant asa destepti se crede vaide mamele voastre de inculti

  10. Poi sa scrie bagasiar pula in masa eu fara sa jigneasca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s