Science Fiction, frate…

Arta mazulumanţiei – poveste scurtă

El e Viorel. Viorel e un extraterestru. În momentul de faţă, Viorel orbitează Pământul în nava sa în formă de trabuc, cu gândul să vă omoare pe fiecare în parte.

Pentru un Zdralak, e destul de înalt. Are 46 de centimetri. Stă gânditor cu degetul său stafidit şi maro peste butonul roşu care va declanşa procesul de regurgitare a splinei pentru 7 miliarde de „fofalieni”.

Fofalienii suntem noi, cei care i-au distrus planeta, iar el a jurat că asta este misiunea sa în viaţă; să-şi revanşeze părinţii şi planeta.

Acum câţiva ani, Planeta Zdralak a suferit un dezastru ecologic de proporţii colosale. Un val interminabil de „mazulu” provenit din spaţiu a intrat în atmosferă. „Mazulu” era denumirea populară pentru flatulenţa electromagnetică extrem de urât mirositoare pe care o produc zdralakienii.

Valul care avea să ucidă sistematic planeta Zdralak provenea de pe Pământ. Bătrânii zdralakieni, adepţi ai artei mazulumanţiei, povesteau că la început auzeau doar voci care vorbeau limbi străine. Abia după mulţi ani de observare au putut vedea fofalieni vorbind în limba lor, plasându-se în diferite ipostaze, de cele mai multe ori făcând dansul Hahalaha, aducând o ofensă îngrozitoare întregii planete.

Degetul îi tremură şi o lacrimă îi curge pe obrazul cu aspect muc prăjit. Şi-a amintit ultimele cuvinte zdralak pe care le-a auzit din gura superioară a părintelui său hermafrodit, înainte să moară definitiv: „Salvează hjfxdljfz… Salvează onoarea!”

Puţin îi pasă lui Viorel că valul de mazulu este doar rezultatul transmisiunilor de unde electromagnetice care conţin toate formele de entertainment fofailan. Nu contează că primeşte totul gratis. Nu-l interesează că poate vedea toate canalele HD sau că poate auzi toate posturile de radio simultan. Viorel vrea numai răzbunare.

Apăsă butonul şi gata…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s