Gumă Gumă

Din seria lucrurilor care mă scot din sărite:

De ce naiba oamenii din reclamele la gumă de mestecat scot tot timpul două gume din pachet pe care le clefăie ulterior declanşând o nouă eră glaciară?

De ce două gume?

E cumva un mesaj ascuns de producători? Chiar e mai bine să clefăi două gume în loc de una? Îţi pute gura mai mişto de la două gume? Devii mai inteligent? Nu ţi se mai topeşte limba de la cantitatea excesivă de mentă sitetică?

Nu înţeleg.

Dacă e recomandat să îmbuci două gume deodată, atunci de ce nu le fac ei mai mari?

Chestia cu două gume e la fel de idioată ca următorul scenariu: Pe un vârf de munte unde temperatura tinde spre zero absolut de cel puţin cincizeci de mii de ani, un tânăr musculos, îmbrăcat doar cu boxeri şi cu ochelari de snowboard face îngeraşi de zăpadă. O voce tunătoare grăieşte de nicăieri : „Crezi că asta e mega-ultra-semi x-trem?” Deodată două gume supradimensionate apar plutind lângă tânărul semi-congelat. Una din ele se rupe în două şi din ea curge un lichid aburind. Vocea tună din nou: „Noile gume Kelvin Mouthfuck – acum cu azot lichid în interior!” Tânărul cu IQ îndoielnic scoate un pachet de gume, îl scutură, iar în palmă îi cade o pastilă. Tipul ia guma cu cealaltă mână şi muşcă doar jumătate, pe cealaltă punând-o înapoi în pachetul care acum e boţit şi rupt aiurea. Lângă el apare zeiţa Venus şi încep să se coţăie, nu înainte ca băiatul dubios să sufle înspre ecran şi să îl îngheţe.

Descris mai sus – ceva retardat.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s