Dacă v-aş putea citi minţile…

Eu sunt paranoic. Sunt sigur că alţii îmi pot citi gândurile. E o senzaţie tâmpită când stai de vorbă cu cineva şi, cumva, ştii că personajul în cauză îţi umblă prin gânduri. Drept urmare, de fiecare dată când simt că mi se umblă în minte slobozesc cele mai crunte înjurături pe care le pot adresa acelei persoane – înjurături jenante legate de mame care fac lucruri necurate cu animale şi / sau unelte agricole. De obicei senzaţia dispare în timp util, la fel ca deja-vu-urile în care pot spune ce va spune celălalt înainte ca el să o spună.

Dar destul despre mintea mea slăbită şi isterică.

Dacă aş putea să citesc gândurile oricui pentru o zi aş face numai dobitocii.

Aş putea, aşa, la primă mână, să joc poker şi să mă blindez cu bani pentru toată viaţa. Aş rămâne în istorie drept cel mai bun jucător de poker din lume. Pentru eternitate.

Dar cititul minţilor e mult mai complex. Poţi face mârşăvii şi mai mari.

Aş încerca să îi citesc mintea Papei sau a Patriarhului sau al oricărei căpetenii de turme. Am, cumva, siguranţa că acolo sunt ascunse informaţii delicioase. Şi sunt sigur că ei sunt atei la rădăcină. Cel puţin voi putea vedea cu siguranţă că ei ştiu că sugar daddy-ul lor ceresc nu există.

Aş putea înţelege femeile.

Dacă aş citi mintea cuiva pe care îl întâlnesc pentru prima oară şi i-aş şti prima impresie, depinzând de aceasta, l-aş putea băga în pizda mă-sii sau l-aş face bun prieten fără bătăi de cap.

Citirea minţilor e cel mai mişto lucru.

Powered by Plinky

Reclame

3 gânduri despre „Dacă v-aş putea citi minţile…

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. ideea este ca nici daca ai putea citi mintile , nu ai intelege femeile! te asigur de chestia asta. si pana la urma: de ce ai vrea vreodata sa intelegi femeile??? nu ne intelegem noi intre noi, ce sa ne mai inteleaga un barbat?!! in schimb jucat de poker si loterii, merge 😉 iar in legatura cu papa sau alte chestii religioase, nu mi-as bate capul pentru ca este mult prea multa informatie … inutila :))

 3. Femeile inteleg femeile si nu se suporta intre ele. Nu vrei sa le intelegi, crede-ma!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s